Δήλωση Συμμετοχής και δέσμευση Μέλους

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΛΑΒΑΜΕ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ afo.gr

 ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Καταγράφηκε ήδη το θεωρητικό ενδιαφέρον των Μελών και ήρθε η ώρα για την ουσιαστική δέσμευση επί των θεωρητικών προθέσεων, με τις παρακάτω συνθήκες:

1. Όλα τα ενδιαφερόμενα Μέλη, θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 500€ στον τραπεζικό λογαριασμό του Συνδέσμου, στην Τράπεζα Πειραιώς No 6095101218948 ή IBAN GR1101710950006095101218948
Το ποσό αυτό (500) δεν αποτελεί εισφορά στο σύλλογο, αλλά ένα μέρος αυτού (εώς και 90%) θα επιστραφεί στο Μέλος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με τον τρόπο που θα δούμε παρακάτω.  

2. Δεν μας αφορά ο χρόνος αγοράς του τρακτέρ. Μπορεί να είναι φέτος, το 2019 ή το 2021.  Μας αφορά αποκλειστικά ο χρόνος δέσμευσης του Μέλους προς τον Σύνδεσμο.

3. Το αργότερο 48 ώρες μετά την δέσμευση και την υποβολή της φόρμας (πιο κάτω), θα υπάρχουν καταγεγραμμένα τα ελάχιστα στοιχεία του Μέλους, ώστε να επαληθεύει μόνο αυτός την καταγραφή της συμμετοχής του. Μεταξύ αυτών των στοιχείων που θα εμφανίζονται είναι τα 2 πρώτα γράμματα του επιθέτου , τα 3 πρώτα ψηφία του email και τα 3 τελευταία ψηφία του τηλεφώνου του. Η σελίδα που εμφανίζονται αυτά τα στοιχεία είναι εδώ.

4. Το Μέλος που έχει πλέον δεσμευτεί για την αγορά, προχωρά την διαδικασία με τον αντιπρόσωπο, στο χρόνο που επιθυμεί. 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ
Από το ποσό δέσμευσης, ένα μέρος του θα επιστραφεί στα Μέλη, σύμφωνα με τον πίνακα που περιγράφουμε παρακάτω και αφορά:
α) Τον χρόνο που κατέθεσαν το ποσό δέσμευσης
β) Το συνολικό ύψος της αγοράς βάσει τιμολογίων που αφορούν μόνο το τρακτέρ 

ΕΠΙΣΤΡΦΕΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Για τα Μέλη που θα απορριφθούν από τα Σχέδια Βελτίωσης και δεν θα προχωρήσουν στην διαδικασία αγοράς, θα επιστραφεί όλο το ποσό δέσμευσης. Επιστροφή εξ ολοκλήρου θα γίνει και σε οποιαδήποτε περίπτωση ακυρωθεί η αγορά. 

ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
α) Ο χρόνος δέσμευσης προκύπτει μέσα από την αδιαμφισβήτηση κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού του Συνδέσμου, όπου εμφανίζεται η ημερομηνία κατάθεσης.
β) Η επιστροφή των χρημάτων δέσμευσης, θα γίνει σε ένα μήνα από την ώρα που το Μέλος θα καταθέσει την προκαταβολή στον αντιπρόσωπο (αυτό μπορεί να γίνει φέτος, το 2019 ή το 2021)
γ) Η επιστροφή θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει το Μέλος.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Για τα Μέλη που ήδη έχουν ξεκινήσει την διαδικασία αγοράς ή θα ξεκινήσουν την διαδικασία μέχρι 30/6/2018 δεν υφίσταται λόγος δέσμευσης.
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Άρα, συνοψίζοντας :
Το βασικό προαπαιτούμενο είναι η δέσμευση του Μέλους για την ένταξη στην ομαδική αγορά με το ποσό των 500 €.
Οι επιστροφές χρημάτων (ανά περίπτωση και όπου προκύπτουν) θα γίνουν με βάση τα παραπάνω και όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα τηρηθούν όσα αναφέρουμε παραπάνω, αναλυτικά.